طرز ِ تهیه ی ِ شامی بابلی


طرز ِ تهیه ی ِ شامی بابلی



طرز ِ تهیه ی ِ شامی بابلی
شامی بابلی

مواد لازم
سبزی معطر چرخ شده (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)150 گرم
گوشت مغز ران هر کدام 500 گرم
لپه 250 گرم
پیاز دو عدد
تخم‌مرغ چهار تا پنج عدد
آب زعفران یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن به میزان لازم
[IMG]http://pokhtopaz.************/admin/files/pokhtopaz/dff19b2c576e79e0ed96fe43ee747410.jpg[/IMG]
شامی بابلی

طرز تهیه


ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت برنامه می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند.
گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.



76 out of 100 based on 66 user ratings 1216 reviews